Megéri esküvőszervezővel dolgozni?

Abszolút igen.  Egy tapasztalt esküvőszervező már ismeri a folyamatot és ennek megfelelően tudja segíteni az ifjú párt. Egyrészt leveszi rólatok a hónapokon át tartó szolgáltatói keresgélést és költséghatékonyan tervezi meg nektek az esküvőt. Az ifjú párok sokszor internet segítségével keresnek zenekart/DJ-t, szertartásvezetőt/ceremóniamestert/catering céget stb… és nem igazán ismerik őket, így sajnos nagyobb eséllyel fizethetnek ki több pénzt, ha esetleg valami nem úgy működik vagy éppen nem megbízható szolgáltatót fognak ki. Egy esküvőszervező általában már jól ismeri a megbízható szolgáltatókat, így nem kell sokat kutakodni és pluszt pénzeket kiadni a pároknak. Az esküvőszervező mindig leveszi rólatok a terhet, célja, hogy segítse a házasodni  készülő  párokat és örömet okozzon nekik!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a közösségi oldalakon!

Noémi

Noémi

Azzá válsz, amit szeretettel csinálsz.

Hasonló cikkek

Noémi

Mi a jó esküvői helyszín?

Egy esküvői helyszín sokféle lehet. Helyszínbejárás alkalmával sok apró részletre kell figyelni,pl. elegendő hely lesz a vendégeknek (ekkor már nagyjából tudnunk kell hány fő vendég

Esküvőszervező, Rendezvényszervező

Rólam

Az Eszterházy Károly Egyetem, GTK kar, Turizmus- vendéglátás szakán végeztem 2019-ben, miközben részt vettem Rátkai Tímea az esküvőszervező képzésén is, így az általa átadott tapasztalatok is kamatoztathatok a ti esküvőtök szervezésében. Az egyetem elvégzése után szállodákban dolgoztam értékesítési területen, ahol számos rendezvény-és esküvő lebonyolítása is teret adott. Mivel nagyon szeretem az embereket így mindig sikerült jó kapcsolatot kialakítani velük, pozitív életszemléletem miatt elsősorban nem a problémát látom egy helyzetben hanem a megoldást keresem és szerintem ez esküvőszervezőként elengedhetetlen. Esküvőszervezőként és meghívott vendégként is volt már szerencsém átélni olyan csodálatos pillanatokat amire most TI készültök.

Munkám során kiváló esküvői dj-vel dolgozom együtt. Együttes rendelés esetén kedvezményre számíthattok.